Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Energibrist dvs försvagning De angripna ropar efter försvarsmaterial Det börjar att sina i hjälparnas förråd.....


Europa ska svältas ut

Vem ljuger och vem talar sanning?
Vilka bilder är sanna och vilka är fejkade?

De olika faserna avlöser varandra i snabb takt!
Pandemi/samhällsrestriktioner
Skapande av försvar/immunitet / räddningen basuneras ut medialt
Vaccinhysteri- räddningen leder till inre splittring / Ja eller Nej
Få acceptans eller stängas ute!
Bränslebrist/Elbrist - avtal ingås som leder till att landets egen försörjning hotas!
Krig: Ryssland angriper Ukraina
Zelenskyj visas i Tv och ropar efter krigsmaterial. Han behöver mängder!
Inflation och räntehöjningar/ Nu gäller det att spara!
Butiker går i KK men du kan fortfarande handla på nätet!
Märket/ QR koden syns snart överallt. Det är bara att scanna!
Du har genom detta sagt JA när du använder denna kod! Var lagras din scanning?
Vem vet allt om dina dagliga förehavanden?
Det är kris men reklamen fortsätter att flöda allt gott som finns i Pandoras ask!
Läser nu att det sinar , Europa har nu brist på krigsmaterial.....Vem tillverkar/säljer!
Vad är nästa steg i detta skådespel. Vem kan du lita på!?
Pengarna sinar nu i allas fickor....Du ska inte äga mer än det nödvändigaste....

Vem är räddaren när ingen av Europas ledare längre har kontroll!

Historien upprepar sig fr tillväxt, blomning, förfall och nedbrytning....Vem träder fram som den som tror sig kunna vara allsmäktig och styra människor som underställs teknikens makt och kontroll!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Frihet handlar om ett ord BALANS mellan in och uttag i ord och handling!
Vara rädd om det som är ett lån! Det är du som har ansvar för dina förehavanden inte maskinvaran!






Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-03 18:54



Bookmark and Share


  Koloristen
Det finns sådant som av vissa (systemvänner) kallas för "konspirationsteorier" men som ändå, märkligt nog, stämmer bra överens med verkligheten. *självcensur*
2022-12-13

    ej medlem längre
Virrig röra av "visdomar" och befallningar, en text som en och annan crank magnet kan mysa med.
2022-12-06

    lydriket
Bra analys av WEF´s "You Will Own Nothing and Be Happy,".
Bill Gates är nu USA´s största privata markägare av åkermark.

Cash is not king. Food is king.

Will Bill Gates own nothing and be happy?
2022-12-05

  rostspik VIP
Flera olika fenomen som inte har med varandra att göra nämns.
Och det skulle pågå en hemlig konspiration bakom alltsammans?
2022-12-04

  Thylacine
Intressant text.
Bra skrivet!
2022-12-04

  Kungskobran VIP
Jag tror jag tror på kärleken…..
2022-12-03
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP