Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vedeldning

Jag eldar jag eldar min ved
och skogen envetet hugger ned
men den växer snart upp igen
ända till himmelen




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-12-03 19:22



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Att elda med ved är ju en sak.
Men att elda upp enorma
Mängder djungel för odlings
Ytor o kalhugga enorma
Mängder skog i taigan
Och annorstädes är en
Heelt annan sak. ..
(1000tals hektar i ett
svep) o mer därtill
hela tiden
Faktiskt!
;)
2022-12-05

  Solstrale VIP
Ja vi får hoppas! Varmt det också blir!
2022-12-05

    Lena Staaf VIP
Det är inte bra att elda med ved, det blir stora koldioxidutsläpp.
2022-12-04

  Blomma-Stjärna VIP
dilemma
2022-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP