Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmen är allt som som får oss att vakna.


Är det jag snart?

Det är snart min tur att få ny placering.

Det är inget liv att sitta instängd i bostaden
och nu hoppas jag Sociala insatsen låter mig
få hyra det där underbara huset och kanske
kan unga omhändertagna kvinnan däruppe
få följa med och det finns plats även för "livis"

Det är inte säkert att bara leva som vanligt.

Jag vet...

Hoppas min dotter vill följa med,

Herregud!

Vad är det?

Hur många är vi egentligen!?

Som vadå?

Som är både offer och vittnen...

Nej, tjejer, vi kan inte ta med alla.

Inte nu, vi måste utreda alla först.

Och sen är det inte säkert att vi omhändertar.

Ska dom tillbaka!?

Det var väl snart min tur till ny placering
det där underbara huset som Sociala Ins...

Ja, herregud, vi arbetar för fullt på det!

(Nu är det lite Kaos här men vi är bra på ordning)

Var inte orolig, jag menar, jag Är orolig verkligen.

Jag också!






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-03 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP