Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags igen min vän...

Om nå´n kommer hem till Dig
mitt i natten och drar en säck över Dig
puttar ner Dig i den, sen...
Bär ner Dig till en bil
och kör bort flera mil
med Dig...

Bli inte alls rädd min vän
det är bara jag, som igen har
önskat Dig i julklapp min vän...

Å ni andra: Jag hoppas att er jul blir
liksom vår också, så kul!




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-03 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt