Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt universum (Min kamp 2.22)

Universum, vårt otroliga, fascinerande 

universum, och allt vi lärt oss och

allt som finns kvar att lära om

vårt otroliga, oändligt stora,

fascinerande universum

 

och jag kan inte fatta,

det är helt obegripligt, 

att det finns människor 

som medvetet och aktivt

förstör våra möjligheter 

att leva och lära på vårt

lilla stoftkorn jorden

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-12-03 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP