Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#Dagens dikt 3.12.2022 R.I.P. Mats Olin

 

 

och plötsligt är dagen slut

i dess sista minut

klingar önskesången

i vinterhalkan: 

Jag tror på sommaren

 

 

 

 

23:20




Fri vers av Minkki VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-03 22:21



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Perspektiv och hopp.
2022-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP