Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nattligt trams


Alltid undrat över


Var de får alla masker ifrån
handlar över disk eller lånar på bibliotek
för få är äkta vet jag numera
förstod inte varför rösten kunde kännas bekant
slutat undra vem är vem bakom masken
det var i filmen det skrevs
tomten var far till alla barnen
Han bär ju också mask
fast tomtemor bär ingen
Gråta bör man över nätets akrobater
Rättvisan måste ordas om
det finns de som är äkta
men svåra skilja från de oäkta

avstånd beivras för skadelösa vara






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-12-03 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP