Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Adventskalendarium 2 av 4

 

ljustes bländkraft förblinda

när vi från mörkret återvända

 

en krans av hopp låt binda

snart ska missmod i lycka vända




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-12-04 10:46



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ord av visdom.
2022-12-07

  Eva Langrath VIP
Hoppfulla ord.
2022-12-05

  Anya VIP
Tycker om hoppet i orden.
2022-12-05

  Niliboy
Ja måtte det vända!
2022-12-04

  Evelyn Falk Möller VIP
Åh jag älskar dessa ord.

Att ljuset bländar de första sekunderna ger oss möjlighet att blunda för att upptäcka att ljuset även värmer. Själ och hjärta först och sedan alla våra sinnen.
Ljus och värme: Därifrån kommer hopp och tro, glädje och lycka. Ja själva livet...
2022-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP