Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberbagatell 2

 

 

Tänkte en dag att

det skulle bli du och jag

dagar och år går

tanken består att du och

jag en dag ska bli ett vi

 

kanske är tiden

förbi kan ändå inte

släppa tanken på

att jag en dag ska få bli

en älskad husse till dig

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-12-04 12:42



Bookmark and Share


  Margit Grell
Väldigt fin känsla i dessa rader!
2022-12-05

  Ninananonia VIP
Den var söt! :)
2022-12-04

  MaLo VIP
Så fin önskan. Hoppas den går i uppfyllelse!
2022-12-04

  Sparvögat VIP
Åh vilken fin önskan~att få äran
att bli husse…
Förstår din längtan!
2022-12-04

  Evelyn Falk Möller VIP
Håller tummarna :)
2022-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP