Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskande hyacinter

Ännu nattens dagg
vakar över mig som dun
känslor av bladguld.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-04 16:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
(säger inte mer)

vilja ha vilja

visk visk~1.errorlog

vilken känsla är visdom?

vilken känsla är visdom?
2022-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP