Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gemensamt skriven av mig och BenGust. Foto - Elinor S. Bildbearbetning - BenGust


Glimmerstrand

Fram träder
ett skimmerhav
ur gryningens
mjuka penseldrag

efter nattens sorgespår
blomstrar sanden

Dröjande avtryck
löses upp skingras
förtröstansfullt flödar
spegelstrimmiga strängar
av gyllne glimkorn och
vattenbrandsreflexer

Tiden gungar i stegen
hos strandvandraren

Duvans vingslag
vitt tecken i skyn




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-04 18:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Starkt skildrat med strofer som är både öppnande och i mellanrummet faller läsarjaget tryggt och säkert… Frihet och Fred!
2022-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP