Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaga svans


Det som gnager på jaget
Tuggar massa små hål

Starka, modiga, sprakande kvinnor
De bränner vi på bål

Tvivel och tvekan
Varför räcker jag inte till?

Den ned- ärvda janten
Dansar sin dans

Den slokörade hunden
Jagar sin egen svans

Ditt förnuft ska fångas
Sättas i bur

Ditt skratt ska inte klinga.
MEN…

Det var bara ett skämt!
Varför blev du sur?




Fri vers av Linadrake
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-04 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake