Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2026...tills dess, vänta och se.


Långt det är till nästa val


Låt oss slippa argumentationer
tills det åter blir dags

Det är stört omöjligt att göra
alla till lags




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-04 19:23



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag tror definitivt på att ju fler som har det bra i ett samhälle, har möjlighet göra vissa val när det gäller jobb, boende, semester osv, ju bättre fungerar samhället på det stora hela och kan vara i tjänst för om inte alla, för de flesta.

De som är vanliga människor, dvs, narcissister osv kan man ju inte ändra på; men vanligt folk, låt dem fritt få bestämma sitt öde!

Ge dem (oss) möjligheten..så blir det bra.
2023-01-05

  lodjuret/seglare VIP
Texten känns visserligen betryggande förståelig, begriplig. Inte håller alla med, men Allan gör det, såväl som herr Andersson, Pettersson, Lundgren och en doft av något då svag.

Miranda brukar kunna ljuga tro andra tror henne precis som om hon sanningsenligt talat. Men som blå dunster i ögonen kan nog det mesta framstå, om en får sätta tro till andras amsagor. Argument är inte alltid vad någon kan komma fram med, även om övertygelsen finns där, tanken, känslan av sina egna som grumliga egenheter.
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST