Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två ljus (Min kamp 2.22)

Har fastnat framför tv:n, ja

jag vet, det är dumt men

jag orkar inte resa mig ur

fåtöljen, jag vill inte skriva,

jag vill inte läsa, jag vill inte

analysera samtiden och

två ljus brinner i staken.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-12-04 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP