Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberbagatell 3

 

 

Egalt oavsett

vad han än väljer blir det

ändå inte rätt

ensamvargens dilemma

borta bra men hemma bäst




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-04 21:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja, det är ett dilemma.
2022-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP