Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ”dra åt helvete dag” idag

Dessa dagar
Hatar dessa dagar
När man bara vill be alla
Dra åt helvete
Även sig själv
När beteende
Agerande
Är som att köra en tändsticka
Rakt i en krutdurk

Önskar bara
Off knapp
Egen tid
Utan dåligt samvete
Alkohol är aldrig svaret
Bara möjlighet
Att liksom låta slangbellan
Släppa iväg frustration
Tankarna
Avslappnad
Komma till nån slags nollpunkt

Med eftermäle
ångest utan anledning
Straffa mig hårt inombords
Vad mina känslor
Rädslor är
Trött på den jävla ribban
Vill riva hela ställningen
Trött på att vara ofiltrerad
Inte kunna stoppa flödet
Hela jag
Som en stor tratt
Utan filter
Utan spjäll

Själens behov
Av likasinnade
Som fyller mitt inre
Ökar
Men minskar i realiteten
Vem är det fel på
När man önskar
Att vara kallare
Ointresserad
Oengagerad
I andra
Mig
Samhällets färdriktning
Just idag
Önskar jag be många
Dra åt helvete




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-04 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP