Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blev inspirerad av frost 2 hehe


Siren sång

Du är en röst
Som håller mig vaken varje natt

Viska blått till hjärtat mitt
Men du ger mig ingen ro

Dina lockande toner
Visa vägen
Jag följer

Ner djupet du mig drar
Din sång avtar..

Där får jag svar...




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-04 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin