Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Från ena pirathålan till den andra....


INTERVJUN SOM ALDRIG PUBLICERADES I SIN HELHET

Så du är författare du ?

-Från vilka källor komma det ?

Ni är ju registrerad i ert namn
med 72 st titlar i National Biblio-
graphic Register.

-De har bara kommit till när de skrevs och
för det behöver man inte vara författare för
helst vill jag vara ingenting mer än vara ifred
så trots att jag fick omkull den rika änkan
och den fagra prinsessan är jag ingen sol och
vårare eller Casanova och trots att jag kan för-
utse din framtid är jag ingen Nostradamus
och bara för att en jude är pedofil betyder det
inte att alla judar är det liksom när några
zigenare stjäl är de inte som folkgrupp tjuvar,
eller när en polis är korrupt är det inte säkert
alla poliser är det.....

Ursäkta att jag avbryter er men det där om att
ni kan förutspå min framtid skulle jag gärna
vilja veta mer om.

-Jag tror inte ni skulle må så bra då och vill helst
förskona er ifrån den vetskapen.
-





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-12-05 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP