Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan tyckas lite kryptisk, men läs den då igen och låt ordens verkliga innebörd få sjunka in en liten stund så tror jag det klarnar ... Lika aktuell idag 2022 som i april 2013 då den publicerades här tidigare ...


De säger mig att du är god ...

... vilket jag i och för sig
inte betvivlar ...

... Men när jag ser dig
får det mig att stilla undra ...

- För vad?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-05 04:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP