Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svavelstickorna



flickan med svavelstickorna
var en sorglig saga
mardrömmar och sömnproblem
det får även sunda
dra in hakan
och isolera sig


ha en fin dag klokuggla<3
tacksam för våra minnen
och alla foto




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-12-05 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP