Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Nyckfulla Apokryfer


Tydlighetens element

Tydliga relationer i en mångtydig värld

Ett ständigt undersökande och

Utforskande av tillvarons element

Och våra existentiella vara koder

Hur kommer det bli när sanningen

Är uttömd och befäst i vardagen?

Om inget finns kvar att prata om

och förklara vad ska vi då prata om?

Ryktet om oss människor far i vinden

En sönderslagen sanning om vår existens

Som hindrar våra relationer att utvecklas

Misstänksamhet florerar bland människor

Och urholkar tillit och vår tro på varandras

Goda sidor som verkar ha försvunnit

Med tidens gång genom förändringars

Ständiga flykt och skeenden genom tiden

En Längtan efter verklig övertydlighet skapar

Inte det en våg av misslyckade relationer ??

 

Taleptox Skrev

20221205

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-05 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP