Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Decemberfundra 2. Av Fale Bure.


Kommentar på en text (2465) kort på rim




Det verkar gälla,
att inte gnälla,
hålla god min,
i grottan sin,
bilen sin ställa...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-12-05 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP