Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Highland Cattle

ett västskotskt tvistfritt höglandsboskap

den eviga sanningen och ljuset
finns i edra ögon

om man kunde se dem

för all päls

men inte ert fel

för all

del, och för all päls

men bara synd

för annars

hade allt varit löst och klarförstått

lika löst som era tankar när ni tuggar gräs

hörs om sex timmar när du kommit på något




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-05 09:15



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Tror vi hade mått bättre om vi varit lite mer som höglandskossorna. Tillbringa våra dagar med ett ständigt iddislande... helt ovetande om vad som väntar...
2022-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP