Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaktusen

Står i fönster karmen

Ensam

Bortglömd

Taggarna ut

Krypit in i sitt skal

I djupa sårbarheten

En dag kommer

Flickan

Börjar vattna

Kaktusen reser sig

Ur sitt skal

Små röda vackra 

Blommor

Slår ut från taggarna

En silver stjärna

Sätts i krukan

Julen närmare

Sig mer

Och mer

Flickans omsorg

Värme

Får kaktusen

 Blomstra

Fullt ut

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-05 09:23



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En vacker symbol-berättelse! Tack!
2022-12-07

  Bibbi VIP
Känner igen tillståndet.
2022-12-07

  alicja lappalainen VIP
värme och omsorg gör att både människor och blommor blomstrar
2022-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP