Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dödsbuden duggar


#Dagens dikt 5.12.2022 Livets gåva

 

så länge vi lever får vi varje dag en ny,

inte alltid i vackert paket med rosett

men vår egen att levas på vårt eget sätt

oavsett om under parasoll eller paraply

 

 

10:25




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-05 09:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2022-12-07

  Eva Langrath VIP
Fint formulerat.
2022-12-05

  Jan Widströmer VIP
Every day is a gift. That is why they call it the present. (Heidegger)
2022-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat.
2022-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP