Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid

Dina stjärnbilder är trasiga
Vi läser ditt horoskop tillsammans
Mörk man i januari, i april behöver du vinterdäck
Ser ut som att buss 712 i borås blir sen
imorgon bitti, inte för att du är där då.
I Spanien läser du om en fågel som landar fel
Hon verkar tankspridd, fågeln alltså, också,
och du hoppas hon kommer på sig innan det är för sent
Översvämning i norra Australien. Trehundra döda
och om två komma fem miljoner år
störtar nästa planetdödare ner
Vinnande rad, sju fem, nio, tolv, nittiofem
i ett ej specifierat lotteri
Du har sjuttontusen, tvåhundranitton dagar kvar
Plus, minus, tolv, typ.
Du läser att det inte spelar någon roll om du imorgon
går, tar bussen, eller säger upp dig
Du kommer ändå hamna i den där soffan tre veckor från nu
och därifrån kommer inget vara detsamma
Kom ihåg vinterdäcken, står det igen, och stjärnorna
avslutar med frågan om du på en tiogradig skala
skulle rekommendera ditt tecken
till en kollega eller vän.




Fri vers av aloc VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-05 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP