Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ni visste att det är ni som skapar mig.


Los ingross

Här finns

Orden
de förstår varandra.

Tårarna
i samförstånd.

Skriken
de inneboende skriken
de finns
i oss

men vi hör
varandras.

Tomheten
skalen
i många andras ögon hela
men i våras
sköra
brutna.

Värmen
vi värmer varandra
med blickar
trygga

här
får vi finnas
får vi vara
de vi är.






Fri vers (Fri form) av rainbows
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-12-05 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rainbows