Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration : Your dreams av Sy


Moon shadow

Lets take a walk on the moon
very very soon
From an earth of frustration
we’ll make our elevation
to this lonely place
full of beauty and grace




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-05 15:59



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rytmiskt och drömmande. Fint!
2022-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om längtan efter lugn och harmoni.
2022-12-05

  Margit Grell
Fin!
2022-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP