Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


CV



alla med mitt CV
eftersökta original
stresstålig noggrann
granskar varje kolumn
arbetar ideellt
Noshörningshud innovativ envis
inte alla tonåringar med vår energi
konstaterade vi damer
då vi pustade ut
Arma T körde mot rött
för att hinna fram
hade arbetat 24,5 timmar
(sovande jour) ingick
nu är Maja kastrerad och vaccinerad
vi tassade in och ut Wilmers
gamla boning

tack för idag klokuggla<3









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-05 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP