Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÖRT

Det känns som jag har gjort bort mig

för tid och evighet

Jag känner mig som en främling

Som Tintin i Tibet

När vänskap mals ned till sand och

förtroendekapital

förbukas som våtservetter

då skönjer jag en final

 

Inget att göra

Ingen kan laga

Skadan är dödlig

och permanent

 

Jag hör det i varje bränning

om jag lägger örat till

Det glittrar i snökristaller

och bländarmig som det vill

En bunker blev konstruerad

En mur växte sakta fram

När rosen blev destruerad

kom farliga taggar fram

 

Ingen vill veta

Alla har bråttom

Ingen kan bära

Ingen, blott jag

 

LARZ GUSTAFSSON 5/12 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-12-05 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP