Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelvärld

En spegelbild av livet

Det är vad vi upplever 

Ty allt är bara en illusionen 

Av det som verkligen sker 

 

Så se dig omkring i din spegelvänd

Se hur allt ändrar skepnad

Allt eftersom dagarna och åren går

 

För livet är en flyktig vän 

Som pågår här och nu hela tiden 

Även om det ibland är minnen 

Vi upplever är som närmast 

I hjärtat 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-07 06:21



Bookmark and Share


  Susen VIP
"För livet är en flyktig vän". Du skriver så bra
2022-12-08

  Solstrale VIP
Ja speglingar att spegla sig i, spegelvärlden där speglarna vilseleder oss… eller just lyfter fram oss, bara vi själva kan göra denna spegelvärld värdig!
2022-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets spegel.
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP