Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget mer att ge

Om jag inte duger som
den jag är vänder jag om.
Följer jag mitt hjärtas kall
och blir dömd i alla fall,
har jag inget mer att ge.
Lämnar allt för att bege
mig till andra som tvärtom
önskar ha mig där runtom.
Accepterar ingen mall...
om vad jag får säga skall.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-12-05 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP