Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sjuka svenska psykiatrin

I välfärdslandet Sverige är psykvården sjukare än de psykiskt sjuka.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-12-05 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP