Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Babe

Du kallade mig babe
Jag log
Såg ju dig
Ända in
Där hjärtat slog

Och romantiken
Sådde frön
Att växa
Med tiden

Musiken
Gjorde
Att den blomstrade

Fick oss att dansa nakna
Mötas
I öppna landskap



Händerna flätades samman
Ringarna vi bar
Var början
På en evighet

Och horisonten
Ramade in oss
I vår egen saga




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-05 23:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När vi får gemenskap i ett förhållande som Ditt då är lyckan total. Som en saga.
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish