Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Drömlika stigar


Månbelyst
och skimrande
är den stig
Som genom
natten rinner

Likt en
silverorm
mellan Björk
och sten

Där alla drömmar
vandra så tätt intill
varandra

Väsensskilda
men ändå
så verkliga och nära

Hör de alla
var och en
Silverklockors
spröda klang

Då de ur
skogens rike träder
fram

Så silverglänsande
och fina

De drömmar
som är bara dina




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-06 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP