Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var allt bara en Dröm som


Jag mindes!


Klänningen var av smaragdgrön sammet
lång jag såg bara tåspetsarna på mina skor
mina handskar vita och nådde till armbågarna

Håret uppsatt men ändå böljande fritt
det var natt och det var bal på Slottet
du var där vacker som en dag i smoking

Skulle känna igen dig var du än fanns
i regn eller snö på en fiskebåt i storm
i Karahavet eller i roddbåten på Siljan
en solig Midsommardag




Fri vers av Irene Backström
Läst 46 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-06 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström