Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KÄLLSKYDD SOM HINDER FÖR RÄTTVISAN

Att sociala myndigheter som består av ett
matriarkat socionomer kidnappar barn
för att utnyttja dom sexuellt är allvarliga
rykten som föranleder att källorna bör
granskas ordentligt för om det vore sant
och kan bevisas bör ju uppgiftslämnaren
rimligen stå upp för barnens rätt,
men utifall detta drev på nätet mot sociala
myndigheter saknar all substans avslöjas
det självt som förtal och då är det klokast
vara anonym under källskydd vilket inne-
bär att det skyddar brottslingen från rätt-
visan.

När lagarna korsar varandra och går
stick i stäv har rättssystemet kollapsat.

---
Att gynekokrater däremot kidnappar barn
ifrån fäderna vid vårdnadstvister är lika
vanligt som att föräldrar skiljer sig,
men de äter inte upp barnen utan hjärn-
tvättar dem istället när de ska vända dem
emot fäderna.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-12-06 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP