Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Större Värld

Det finns en värld som större är
än allt det största som finns här.
En sådan värld vi alla önskar finna.

Där allt som finns är en ren sfär,
av upplysthet som själar bär.
Det ljus i oss som aldrig kan försvinna.

En värld som saknar allt begär,
i hängivelsen som finns där.
Helt jämbördiga är var man och kvinna.

Det är en värld där själar lär,
sig granska sina misstag här.
I den kropp vi valt att oss befinna.

Men ingen ondska den uppbär.
Det råder endast kärlek där.
Tids nog kommer alla vi den finna.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-06 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP