Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RESEEFEKTTER

Ömt bar du mig

över livets gistna bro

svart sunkit vatten

viskade lockande kom

hållen i dina händer

vågade jag ta steget

lämna gammalt bagage

vid brons rankiga fäste

sparade ett minneskort

av Familjen af Vrede

att bära närmast hjärtat

glad jag blev människa

nu går vi stigen fram

som älskande och like

speglade i varandra

ser molnen dra förbi

 

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-12-07 16:45



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Det kräver en hel del. Att lyckas befria sig från det som drar neråt . Vi är många som tyvärr kryper runt i tunga minnen.
En mångbottnad, inspirerande text.
Tack!
2022-12-12

  Niliboy
Så fint å vi låter molnen dra förbi!
2022-12-08

  Blomma-Stjärna VIP
Det är som att kärleken blir ännu mycket mera värd när man inte tar den för given - en kärleksdikt som andas lycka och tacksamhet!
2022-12-07

  Öknens Ros VIP
Att våga ta språnget över spången till andra stranden där lyckan väntar.
2022-12-07

  Solstrale VIP
En god reflex i spegeln där du fångade - livets Stig tog dig mot kärlekens väg! Bra!
2022-12-07

  Cikoria Blå VIP
Poetiskt skrivet och man anar att den här människan haft det svårt, men funnit någon att dela livet med, på riktigt.
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP