Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberbagatell 5

 

 

En röd ros klädd i

flortunn frost spröd som kristall

giver jag dig från

djupet av hjärtat kära

kvinna som fick mig på fall




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-06 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP