Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnen som du har försatt


Varför ska jag gratulera,

hylla eller ens spendera

tid på någon blott för att...

vårt förflutna kamoflera?

Dina svek är många flera

än någon kan acceptera.

Tiden kommer ej i fatt.

Orkar inte mer donera

tankar på eller än mera...

lögner som dig förut glatt.

Kanske bör du själv fundera

på ditt sätt att oss placera.

Barnen som du har oss försatt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-06 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP