Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ekonomiska reflektioner


Medvetandets internet.

 

https://www.aftonbladet.se/ledare/a/GMr4RB/polismyndigheten-maste-borja-ta-overvaldet-pa-allvar

 


Jag tänker hela tiden varför ingen vill diskutera och tänka på fred, utan bara vapen och territoriella dispyter, så en baron från hjärtat av Stockholm ses som en vacker och mild fjäril, medan ett barn från fattiga områden anses vara en kriminell av vem de som gör kopplet.


det var så jag lärde känna de mäktigaste häxorna i världen som är från Rumänien av zigenarrasen, och som till och med ber mig att inte ge dem det moderna namnet romer, utan att kalla dem zigenare med principer och traditioner.
i vit magi är regel nummer ett att be i en grupp eftersom

Det finns vetenskapliga bevis som visar att människors tankar skapar ett "Global Mind" som vi alla ansluter till!
Det är ett slags "medvetandets internet"! och här kommer vi ihåg Greta, vår lilla flicka, alla. Hon öppnade våra sinnen något
själens kvicksilver som prinsessorna lockas med.


så jag tror att allt är gratis i pressen i Rumänien, här i Sverige är det på premium och man måste betala ett abonnemang om man vill bli informerad, bara kommersiell kriminell propaganda är gratis.
Så du ska veta att jag inte riktigt får uttrycka mig och göra anteckningar om mitt intryck i en recension. rätten att göra avtryck om något och någon lanserar är valuta i Sverige.

Jag ser på logglistan som jag skrev 2016, nu de nationella säkerhetscitaten såväl som hans åsikter. Vad kan jag säga, jag är glad att det rumänska språket lever, vilket gavs till mig som en grundsten för framtiden Detta skapar inte parallella lojaliteter för mig, utan bara för att gynna oss alla.
bland de tusentals journalister jag tittat på rekommenderar jag ändå att du inte glömmer att läsa Marcus Oscarsson som också håller en kvarts pedagogisk minut i tv4 klockan 09:18 på lördag.

https://marcusoscarsson.se/just-nu-krismejl-till-280-000-elkunder-infor-helgen/?fbclid=IwAR3fvUxXE5mcKyv7AW0HcxbWoAzv0NTOM9TwOwPZ_NbeuHBQE1n_rC3KOf

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-06 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP