Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmande ord i spåren av dagens elpris

 

Min falnande glöd,
skatans ångande sång:

I ett fastfruset gap,
pickas ivrigt kristaller,
av fröätare och möss.

Liksom den,
står tallen helt stilla,
i tystnad skog.

Och granen spänner vreda grenar,
över allt det, som i förväntan vilar.




Fri vers av Nisi
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-06 21:11



Bookmark and Share


  cilax VIP
poesi
2022-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Nisi
Nisi