Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feberdimma (Min kamp 2.22)

Feber men ingen feberdimma (än)

att gå uppför trappan var lite mer än

jag orkade med, ligga stilla och 

titta i taket (eller på TV), hur

ska det gå med allting?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-12-06 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP