Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björnidet

 

Det var där vi värmde oss i fällen
då stjärnor glimmade
över himlapällen
Sparade julkakor dame Edna bakade
Frös dem för även du skulle känna
 hur de godaste smakade

Inte visste jag då vännen din
dig trampade
återfallet blev längre än väntade

Vem blir förundrad över
regnet får koppen rinna över 
Och önskan svinen slakta
med juläpplet i truten
tronar de på bordsduken

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-12-07 08:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!!
2023-10-08

  morgonstjärna VIP
suck
2023-06-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP