Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rofylld decemberbagatell 7

 

 

Öar i diset

långt ute till havs hägrar

årtag för årtag

finner ro i nytjärad

eka resan mödan värd

 

lämnar en strimma

hopp i kölvattnet kommer

minnena livet

har haft sina ljusa och

mörka sidor skymningstid

 

solen badar i

havet bleke inga moln

på himlen tar ett

sista andetag innan

han omfamnas av mörkret




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-07 09:03



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Vackert. Kan nästan höra årtagen... och tystnaden efter det sista.
Allt är ro.
2022-12-07

  Monica Lindgren
Den här dikten är lyckad, modernistisk men ändå begriplig. Skapar angenäma associationer hos läsaren
2022-12-07

  Evelyn Falk Möller VIP
En så otroligt vacker dikt.
Precis så rofyllt och vackert är det nog många av oss som önskar att de sista årtagen i livet blir.
2022-12-07

  Solstrale VIP
Ett vackert flöde, rofyllt med vägen som är själva målet!
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP