Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Detaljerna

 

Det är de små detaljerna
som blir ljuset i mörkret
även om skorna slitna
Det var du duktig på
älskade uggla
du fick mig att se solen
även om himlen var grå

Den gåvan bättre ingen kan få
den som räcker i många år




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-12-07 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP