Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svåra stunder

Svåra stunder
hårda besked
kräver mjukt hjärta

Livets vindlingar
låter mig inte vila
få en blund av solsken

Önskan är stark
om en ny tillvaro
och lösta problem

Låt mig påminnas
om det jag behöver höra
och säga det jag behöver veta




Fri vers av Seasons VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-07 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP