Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ådernät

 

Då frosten breder ut sitt ådernät
och vita molnkuddar
ömt bäddar in alla ömtåliga
Då finns möjlighet
även för dem att leva

Det är så livet menat att vara
under trädets grenar
frodas de unikaste örter och blomster




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-12-07 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP