Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag älskade uggla.


Reser sig

 

gör de särbehandlade ur skuggorna

kölden mot de utsatta ökar

de uråldriga bergens stöd

krackelerar sakta till sand

havet där många försvinner

kan vi annat än bedrövelse

då vi inser verkligheten för många

den är fjärran soliga stränder

många får se livet inslaget i en kartong

då de reser till trasiga själars skatteparadis

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-12-07 17:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Burr för skurken som isolerade dig klokuggla.
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP